Nederweert loopt op rolletjes!

NEDERWEERT – Na de voorgaande succesvolle edities, wordt dit jaar opnieuw een tocht georganiseerd voor mensen die in een rolstoel of scootmobiel zitten. De
organisatie doet er alles aan om er ook dit jaar weer een mooie avond van te
maken!

De rolstoeltocht van 4,5 km is op woensdag 12 juni en start om 18:00 uur De kosten zijn €5,-. Het start- en eindpunt is bij zorgcentrum St. Joseph. Halverwege is een rustpauze bij het voetbalveld van Merefeldia in Nederweert. Tijdens deze rustpauze kan onder het genot van koffie of thee en wat lekkers geluisterd worden naar live muziek. Deelnemers hebben zelf een (elektrische) rolstoel of scootmobiel en begeleider. Heeft men geen rolstoel of begeleider dan kan dit opgegeven worden. De organisatie zorgt hier dan kosteloos voor.

In Gasterij “De Ontmoeting” is vooraf de mogelijkheid tot een kleine maaltijd
Voor € 6,50 per persoon staat een kop soep met twee broodjes en koffie of thee
klaar. Dit is bedoeld voor deelnemers en begeleiders.
Doe u mee? Geef u dan op!

Mensen die graag deelnemen aan deze rolstoeltocht kunnen zich vóór 31 mei
opgeven bij zorgcentrum St. Joseph, Brugske 16 in Nederweert. Bij slecht weer wordt de tocht verplaatst naar woensdag 19 juni.

Bel of mail gerust als u vragen heeft

Voor vragen neem dan contact op met beweegcoach Pien de Swart, via
[email protected] of via 06 18 30 19 04

NB.: De rolstoeltocht is een samenwerking van Stg. Land van Horne, Sport Nederweert, Stg. Kindervakantiewerk Nederweert, Stg. Platform Gehandicapten Nederweert, Stg. De Zonnebloem afdeling Nederweert, PSW, Woningvereniging Nederweert en Gemeente Nederweert.