Limburg viert Nederlandse Biercultuur

Brouwerij Brouwschuur en brouwerij In de Nacht brengen samen eenmalig een nieuw bier op de markt genaamd ‘Zoorproem’

WEERT | VENLO – Limburg maakt zich klaar voor de Week van het Nederlandse Bier. In Limburg worden tijdens de Week van het Nederlandse Bier van 16 t/m 26 mei bieractiviteiten georganiseerd door cafés, restaurants, brouwerijen, slijterijen en andere organisaties.

Zo wordt ‘De Week’ traditiegetrouw geopend met het Nederlands Bierproeffestival van 16 t/m 18 mei in de Haagse Grote Kerk. Ook daarna kan men nog tot en met 26 mei in Venlo het Nederlandse bierlandschap verkennen bij o.a. ‘IJver Bierfestival Venlo’ en open dagen bij brouwerijen. Tot slot wordt er een COLLAB Brew gelanceerd in Weert. Brouwerij Brouwschuur en brouwerij In de Nacht brengen samen eenmalig een nieuw bier op de markt genaamd ‘Zoorproem’.

  • 16 mei t/m 26 mei: Vele bieractiviteiten door het hele land
  • 16 mei: officiële opening van de Week van het Nederlands bier + bekendmaking Beste Bier van Nederland 2019
  • 16 mei t/m 18 mei: Nederlands Bierproeffestival Den Haag
  • 17 mei: Lancering Mega COLLAB
  • 21 mei: Pubquiz WeekNLBier
  • 24 mei t/m 26 mei: Nederlandse Brouwerijdagen

Voor een overzicht van alle activiteiten en meer informatie over deelname: www.weekvanhetnederlandsebier.nl