Verdachte onderzoek Brunssummerheide en Scheveningse Bosjes aangehouden

Foto: Politie Limburg

MAASTRICHT – De gezochte verdachte van het incident op de Brunssummerheide en Scheveningse Bosjes is woensdagavond rond 22.30 uur aangehouden op de openbare weg in Zuid-Limburg. Zijn naam en foto werden eerder vanavond bekend gemaakt via een urgent politiebericht.

Hij wordt ervan verdacht dat hij op 7 mei 2019 op de Brunssummerheide (Heerlen) twee mensen heeft gedood. Ook wordt hij ervan verdacht dat hij op 4 mei 2019 een vrouw heeft gedood in de Scheveningse Bosjes te Den Haag. De aangehouden verdachte zit in beperkingen. Meer informatie kan op dit moment niet worden verstrekt.

Dank voor uw hulp!
Het onderzoeksteam wil burgers en media bedanken voor het massaal delen van de oproep. Alle tips die het onderzoeksteam heeft ontvangen, met uitzondering over de verblijfplaats van de verdachte, worden nog nader onder loep genomen. Het is belangrijk dat we een zo compleet mogelijk beeld van deze verdachte krijgen.

Voor meer informatie over deze zaak zie het zaaksdossier: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/dossiers/2019/10-onderzoek-brunssummerheide/de-zaak.html

Vorig artikelZorgorganisatie Land van Horne koopt deel Poort van Limburg
Volgend artikelTeams Basketball Academie Limburg richting finales NK