Mobiliteitsplan Nederweert- Vul de vragenlijst in

NEDERWEERT/OSPEL – Gemeente Nederweert is bezig met de uitwerking van een Plan van Aanpak voor het ‘nieuwe’ Mobiliteitsplan voor de Gemeente Nederweert. De opdracht om het proces met daarbij alle input en plannen te maken is belegd bij Kragten.

Vul de vragenlijst in

Kragten stelt vervolgens een toekomstplan met uitvoeringsprogramma op om Nederweert ook in de toekomst, bereikbaar, verkeersveilig en leefbaar te houden. Vanuit Kragten worden binnen de kernen interviews afgenomen onder de inwoners, zo ook in Ospel.

Aanstaande donderdag, 9 mei, zal Kragten in Ospel de informatie komen ophalen. Dit zal plaatsvinden in het tijdsbestek tussen 13:00 en 17:00 uur. Achtereenvolgens bij Woonzorgcentrum Aan Stad Thoês, Basisschool De Schrank en Phicoop Ospel.

Om een beeld te krijgen van de vragenlijst kun je deze vinden op de volgende website: https://www.nederweert.nl/inwoners/actueel-in-nederweert_42953/item/denk-mee-over-mobiliteit-vul-de-vragenlijst-in_112495.html

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, maar wel graag input willen leveren dan is dit mogelijk tot uiterlijk 15 mei 2019!

Je kunt de vragenlijst downloaden via de website of ophalen op 1 van de volgende locaties:

  • Steunpunt kerkelijke voorziening, Rochusplein 1, Budschop
  • De Zonnehof, Pastoor de Fauwestraat 11, Leveroy
  • Steunpunt De Pestoeërskoel, Sillenhoek 4, Leveroy
  • Bakkerij Küster, Dorpstraat 19, Leveroy
  • Gemeentehuis Nederweert, Raadhuisplein 1, Nederweert
  • Steunpunt De Gunnerij, Lambertushof 2, Nederweert
  • Huiskamer Nederweert, Zorgcentrum St. Joseph, Truus Vaessenkamer, Brugske 16, Nederweert
  • Steunpunt Reigershorst, Pastoor Maesplein 13, Nederweert-Eind
  • Steunpunt Haaze-hof, Aerthijsplein 3, Ospel

De ingevulde vragenlijst kan uiterlijk 15 mei 2019 worden ingediend via het emailadres [email protected] of afgeven worden bij de steunpunten in de dorpen, het gemeentehuis of Huiskamer Nederweert in zorgcentrum St. Joseph.

Met vriendelijke groet,
Ramon Vaes
Dorpsraad Ospel

Mobiel: +31 6 23736708
Email: [email protected]

Web: www.dorpsraad-ospel.nl

Vorig artikelDagkrabbel 127/365
Volgend artikelThe Bridges of Madison County te zien in het Munttheater