Frans Pollux en Emil Szarkowicz te zien in het Munttheater

WEERT – Op vrijdag 10 mei staan Frans Pollux & Emil Szarkowicz met hun muzikale voorstelling ‘Pollux duit Emil’ in het Munttheater.

Frans Pollux is schrijver en muzikant. Zijn liedje ‘Hald mich ens vast’ staat al 15 jaar in de Top 2000 van Radio 2. Emil Szarkowicz is dirigent, componist, klarinettist, violist, saxofonist, zanger en tv- en radio-presentator.

Al dik tien jaar staan ze samen op het podium. En ondanks succesvolle uitstapjes naar Rowwen Hèze en de 3J’s blijft Emil de band van Frans nog altijd trouw. Toch zijn hun levens radicaal anders: Pollux groeide op in het veilige Venlo, waar hij nog altijd woont. Szarkowicz werd geboren in Tarnow in Polen, en emigreerde al heel jong naar Heerlen. Het verschil is te horen in hun muziek. Over die muziek, over hun leven, van Polen tot de Venlose Parade, vertellen ze in de theatershow `Pollux duit Emil’, vol humor, melancholie en prachtige liedjes. Speciaal voor deze show schreven ze samen nieuw werk.

Kaartverkoop via de website van het Munttheater of via de Theaterkassa 0495-513575
Aanvang 20:15 uur | €19,55 incl. theaterdrankje