Derde editie Duck Race Weert

Foto: JCI Weert

WEERT – Op zaterdag 8 juni 2019 organiseert JCI Weert i.s.m. de Stadstriathlon Weert wederom de super spannende Duck Race Weert 2019. Het concept blijft succesvol! Niet alleen atleten strijden fanatiek om de eerste plaats, ook gaan duizenden badeenden de strijd weer met elkaar aan om onder barre omstandigheden op de Zuid Willemsvaart als eerste de finish te bereiken. Spanning ten top én vermaak voor het gehele gezin tijdens deze dag.

Ruim 3.000 badeenden, drie races (waarvan 1 business edition), een onstuimige Zuid Willemsvaart, metershoge lancering, kortom een wáár spektakel voor jong en oud! Koop je winnende badeend in de vorm van een lucky lootje (€ 3,- per stuk) bij een van de steunende sportclubs (HV Weert, HV Rapiditas, VC Weert, SV Laar) óf bij een van de steunende ondernemers (van Bun Tabak en tijdschriften – Muntpassage 23 Weert, Wijnkoperij Alex Storms – Kerkstraat 24 Nederweert, Memento aan Jou Gedenkwinkel – Hoogstraat 9 Weert, Restaurant Denver – Bassin 5 Weert, Tapas Restaurant Barco – Bassin 4 Weert). Zet 8 juni alvast in je agenda en kom je eigen eend aanmoedigen op het moment suprême!

Business Edition
Wil jij als bedrijf goede doelen steunen, strijden voor de eeuwige roem en de snelste of de meeste originele Business Duck-prijs in de wacht slepen? Doe dan mee aan de Duck Race2019 Business Edition. Je krijgt voorafgaand aan het evenement een grote badeend bezorgd,die gepimpt kan worden. Deze zijn te verkrijgen vanaf € 85, – per stuk! Interesse? Stuur een mailnaar [email protected] of een PB via onze Facebook pagina (facebook.com/duckraceweert).We doen ons best om jullie Business Duck volop in de publiciteit te zetten in deaanloop naar de wedstrijd. Als extra service is het ook mogelijk om tegen een kleine vergoedingje Business Duck helemaal in jullie stijl gepimpt te ontvangen. Onze pimp pro’s staan te popelen om voor jullie aan de slag te gaan.

JCI Weert
De “Duck Race” een van de onvergetelijke, ludieke initiatieven van JCI Weert (www.jci-weert.nl), waarmee zij geld in willen zamelen en een steentje bij willen dragen aan lokale verenigingen en een landelijk goed doel. Dit jaar zamelen we geld in voor Stichting Jarige Job, zie voor meer info: www.stichtingjarigejob.nl

Volg ons via Facebook & Instagram en blijf op de hoogte over dit spannende event!

 

Vorig artikelTrailer documentaire ‘Some Will Not Return’
Volgend artikelStepping Stone, a tribute to Jimi Hendrix