Vind je computeren lastig? Nu plaatsen vrij voor gratis cursus Klik&Tik in Heel, Heythuysen en Nederweert

Vind je computeren lastig? Nu plaatsen vrij voor gratis cursus Klik&Tik in Heel, Heythuysen en Nederweert

Vind je computeren lastig? Is internet voor jou nog onbekend terrein? Wil je handiger worden in het werken met de computer? Er zijn steeds meer zaken die je via de computer moet regelen. Denk maar aan je bankzaken, spullen kopen, belastingaangifte doen of  werk zoeken.  Bij de bibliotheek kun je leren en oefenen hoe je internet en met de computer werkt met het gratis programma Klik & Tik van de bibliotheek onder begeleiding van vrijwilligers.

Er zijn plaatsen vrij voor de cursus in bibliotheek Heel, Heythuysen en Nederweert. Schrijf je nu in. Klik&Tik is op donderdag van 10.00-11.30 uur,  Sportparklaan 56 in Heel. Op vrijdag van 10.00-11.30 uur, In de Neerakker 2a in Heythuysen, in Nederweert op dinsdag van 10.00-11.30 uur en woensdag van 10.00-11.30 uur, Kapelaniestraat 8. Woon je in Weert? Dan kan je je op de wachtlijst laten plaatsen.

Met de cursus Klik&Tik leer je typen, e-mailen en internetten.
Je krijgt stap voor stap uitleg hoe de pc en internet werkt. Je leert hoe je formulieren invult en websites leest. Je werkt in je eigen tempo en krijgt begeleiding van een ervaren vrijwilliger. Klik&Tik is bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de computer.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Bibliocenter. Telefoon 088-2432000. Vraag naar Els Meeuwissen [email protected] of Margriet Roost [email protected]

Vorig artikelDUS Weert pleit voor actievere bestrijding tijgermug in Weert
Volgend artikelRecept van de week: gestoofde kalfswangetjes