Wertha pub (en later brouwerij) op het Bassin in Weert

WEERT – Rob Driessens de voormalige eigenaar van café-zaal Dennenoord gaat samen met Roy Snijders aan het Bassin een nieuw zaak openen: de ‘Wertha Brewpub’.

Men verwacht over ca. 14 dagen het café in speciaalbier te kunnen openen. Daarnaast hebben Driessens en Snijders het voornemen om in de loop van 2020 in het pand ook bier te gaan brouwen. Rob Driessens (1977) is opgegroeid in de horeca en zijn eerste glas bier mogen tappen op zijn vijfde. Je kan dus wel zeggen dat horeca in zijn bloed zit! Was jarenlang het gezicht van (familiebedrijf) café-zaal Dennenoord in Weert waar hij als gediplomeerd biersommelier met regelmaat bierproeverijen, high beers en bier diners organiseerde. Tevens is Driessens organisator van het zeer gezellige jaarlijkse Weerter Bierfestival, maar vooral genieter van een goed glas bier!

Vorig artikelStart nieuwe groep bij Jong Nederland Ospel
Volgend artikelLege oplegger in Weert zat eerder vol met gestolen computerapparatuur