Zaterdag 4 mei Dodenherdenking Rumolduskapel Weert

Dodenherdenking Rumolduskapel Weert

WEERT – De herdenking wordt georganiseerd door het Comité Bevrijding en Herdenkingen Weert. Dit jaar is wederom gekozen voor een herdenking bij de Rumolduskapel aan de Molenpoort. U bent daar vanaf 19.00 uur van harte welkom.

Bij deze gedachteniskapel zal de traditionele plechtigheid plaats vinden met om 20.00 uur de gebruikelijke twee minuten stilte. Muzikaal zal deze herdenking opgeluisterd worden door het Weerter Mannenkoor. Een kleinzoon van Frans Nies zal “zijn verhaal’’ met Weert delen.

Alle inwoners van Weert en speciaal zij die woonachtige zijn rondom de Rumolduskapel worden verzocht vanaf 18.00 uur de vlag halfstok te hangen en deze vlag weer binnen te halen vóór zonsondergang. Tevens wordt hen verzocht in de omgeving van de kapel van 19.45 uur tot circa 20.30 uur stilte in acht te nemen.

Vorig artikelVDL Nedcar noteert winst van 40 miljoen euro
Volgend artikelBevrijding: festival in Roermond, tokkelen in Weert