Expo werken in klei en steen Sint Annamolen & Hof van Keent

WEERT – De tweejaarlijkse tentoonstelling van RICK’s cursisten Keramiek Sculpturaal en Beeldhouwen onder leiding van beeldend kunstenaar/docent Annemarie Verheijen vindt dit jaar op twee bijzondere locaties plaats: De Annamolen en aan de overkant Het Hof van Keent.

U wordt van harte uitgenodigd deze pracht van een expo bestaande uit unieke, creatieve en grootse werken in klei en steen, te komen bezichtigen. Geopend van 11 mei tot en met 26 mei 2019 op zaterdag 11-16.30 u., zondag 14.00–16.30 u. en woensdag 13-16.30 u. Opening: vrijdag 10 mei om 19.30 uur door wethouder Geert Gabriëls met op sax Isa Verwijlen.

Exposanten
Sharon Bish, Femke van Dijk, Eveline Frijns, Anne Gerlings, Ria Haagmans, Marleen van Hoef, Jorien Huijsmans, Wendy Mackus, Ango Mulder, Toos van den Nieuwenhuysen, Francien Pagie, Els Scheepers-Lamers, Marleen Scheepers, Carola Segaar, Dorothé Slabbers, Mariëtte Soons-Boesten, Bert Winters en Nonja van Woezik.

Vorig artikelGeslaagde wedstrijd ‘Eerste Hulp aan Drenkelingen’ in Nederweert
Volgend artikelGouverneur bezoekt Hamont en Achelse Kluis