‘Sonntag im Süden’ mit Woenderbaar

NEDERWEERT – Sonntag im Süden op zondagmiddag 12 mei is hét feest voor jong en oud met muziek van Woenderbaar. Woenderbaar is een feestband in hart en nieren uit onze eigen regio en spelend door het hele land. De band neemt je in een wervelende knotsgekke show mee op een muzikale rondreis door Duitsland. De allergrootste Duitse kneiters passeren de revue en worden vol overgave gebracht. Een feest der herkenning en daarom ideaal voor het familiefeest ‘Sonntag im Süden’ in het kader van het 60-jarig jubileum van Eindse Boys.

De band staat niet stil op het podium! Sterker nog… zanger Patrick raast als een wervelwind over de bühne en door de feesttent. De blazerssectie net zo… en eigenlijk, iedereen van de band die in de gelegenheid is zijn plekkie te verlaten zal dit zeker doen. Volop beleving en interactie met het publiek dus.

Ook het podium is tot in detail aangekleed in een sfeervolle Duitse ambiance. Het professionele geluid met spetterende lichtshow maken het geheel tot de meest complete Duitse ‘Supershow’ van dit moment. 100% Stimmungsgarantie!  Voor kinderen zal er allerlei animatie aanwezig zijn en The Deejays zullen de muzikale omlijsting verzorgen. De aanvang is 14.00 uur en de entrée in de feesttent van Eindse Boys is gratis.