Gratis schilderij Mathilde Pil voor de interessantste reactie

Mathilde Pil | foto: Riet Galesloot
WEERT – Kunstenares Mathilde Pil viert het 25-jarig jubileum van atelier & galerie Mathilde Pil op zaterdag 11 en zondag 12 mei en geeft dan 25 procent korting op haar schilderijen.
Die zijn 11 mei van 15.00 tot 18.00 uur en 12 mei van 12.00 tot 18.00 uur te zien in haar galerie aan de Tuurkesweg 8 in Tungelroy. Vanwege het 25-jarig jubileum van haar atelier en galerie geeft kunstenares Mathilde Pil uit Tungelroy een schilderij weg aan degene met de interessantste reactie op haar werk. Deze mag u inzenden naar [email protected].
Mathilde Pil: ‘Ik wil heel graag een interactie over mijn werk. Ik schilder om mijn inspiratie kwijt te kunnen, vast te leggen en over te brengen. Schilderen doe je voor je zelf, om iets te creëren en hopelijk je zelf te verrassen en als het dat doet, wil je dat ook graag delen. Ik kijk terug op 25 jaar inspiratie opdoen, reizen, schetsen, schilderen, exposeren en het gesprek aangaan met de bezoeker in mijn atelier. Alle exposities die ik in het binnen en buitenland heb gehad waren fantastisch maar de gesprekjes in mijn atelier raakten mij het meest.’.
Vorig artikelVerzoek tot vernoeming straat naar verzetsman Piet Vossen
Volgend artikelDagkrabbel 113/365