Spinning teams gezocht voor het goede doel

WEERT – Op zondag 19 mei vindt er van 09.00 – 18.00 uur de Team Claudia Spinning marathon plaats in de kantine van vv DESM en er is nog plaats voor enkele teams.

Team Claudia DESM, een groep van 36 personen die deelnemen aan het evenement Alpe d’Huzes op 6 juni 2019 organiseren deze spinning marathon om extra geld in te zamelen voor het geweldige doel achter Alpe d’Huzes. Geld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Deelnemen
Team Claudia DESM roept teams op om deel te nemen aan de Spinning marathon, samen mee te trainen en tegelijkertijd geld in te zamelen voor een geweldig doel. Een team bestaat uit 4-9 personen, iedereen fietst op echte spinningfietsen en het geheel wordt begeleid door gediplomeerde instructeurs.

Het inschrijfgeld, ten bate van het kankerfonds bedraagt € 250 per team en hiervoor fiets je met zijn allen de hele dag. Er wordt voor eten, drinken, verzorging en douchegelegenheid gezorgd. Geef je op via [email protected].

Marathon
Tijdens de marathon kunnen er ook lootjes worden gekocht voor een loterij die aan het einde van de marathon zal plaatsvinden. Hiermee zijn prachtige prijzen te winnen welke zijn gesponsord door verschillende bedrijven en middenstand uit de regio Weert.

Deze Spinning marathon is één van de vele activiteiten die er georganiseerd worden door Team Claudia DESM om geld in te zamelen. Meer informatie over het Team en de activiteiten is te vinden op de speciale Team pagina op de website van DESM (www.desm.nl).

Uiteraard kunt u het Team en de deelnemers ook zo sponseren, kijk hiervoor op www.opgevenisgeenoptie.nl  en zoek bij deelnemers op Team Claudia DESM

Vorig artikelHeylen Group verwacht dit jaar start bouw logistieke campus in Weert
Volgend artikelWeert stad in het groen – 106/365