Bijles Weert genomineerd voor Avans Ondernemer van het Jaar

WEERT – Namens Avans Hogescholen zijn Chris Schrijver en Bas van der Hoeven uit Weert genomineerd tot (student)ondernemers van het jaar met ons lokale bedrijf Bijles Weert! Bijles Weert biedt leerlingen een-op-een begeleiding voor middelbaar onderwijs aan huis in Weert.

Er zijn maar liefst 870 Avans-studenten die hun studie combineren met een eigen bedrijf. En nog veel meer studenten zijn van plan om tijdens of na hun studie een onderneming te starten. Avans Hogeschool wil dit ondernemerschap graag stimuleren en gunt deze studenten meer aandacht.

Verkiezing
Daarom organiseren Studentenbusinessclub Eigenaardig en het Avans Ondernemerscentrum dit voorjaar de eerste verkiezing van de Avans Ondernemer van het Jaar. Wat je met deze verkiezing kunt winnen? Natuurlijk eeuwige roem! Maar daarnaast een prachtige award en coaching van een businesscoach naar keuze.

Je kunt Bas en Chris helpen en jonge ondernemers in Weert in de spotlight zetten door te stemmen via http://bit.do/bijlesweert

Vorig artikelBirgit Op de Laak voorgedragen als burgemeester Nederweert
Volgend artikelArbeidsmigranten nodig voor meer welvaart