Zangeres Marleen Rutten geeft eerste eigen concert in Neer

Marleen Rutten

NEER – Op zaterdag 24 augustus geeft zangeres Marleen Rutten haar langverwachte eigen concert: Marleen Rutten in concert. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 24 augustus in Sporthal ’t Ligteveld in Neer. Marleen wordt begeleid door een grote live band.

Marleen Rutten droomt al lang van een eigen concert. Met carnaval kondigde zij tijdens haar shows aan dat het concert er eindelijk ging komen. Er was veel belangstelling vanuit verschillende hoeken. En nu zijn dan eindelijk de datum en locatie bekend. Op zaterdag 24 augustus zal het concert plaatsvinden in Sporthal ’t Ligteveld in Neer. Marleen zal met een live band een avondvullend programma neerzetten, waarbij een mix van Limburgs- en Duitstalige muziek voorbij zal komen. Verwacht daarnaast ook enkele mooie verrassingen…

VIP arrangement
Voor het concert is ook een VIP arrangement te boeken. Met dit arrangement is voorafgaand een buffet bij Proeflokaal Limburg. De gasten maken daarna bij de sporthal gebruik van een speciale VIP parkeerplaats en VIP entree. Zij kunnen van het concert genieten vanaf de beste staanplaatsen en sluiten, samen met Marleen Rutten, af met een hapje en een drankje bij Proeflokaal Limburg.

De organisatie van Marleen Rutten in concert is in handen van artiestenbureau Nr. Eins.

 

Tickets en meer informatie op www.marleenrutten.nl