Open roeidag Weert

WEERT – Zondag 14 april aanstaande biedt Roeivereniging Weert weer de mogelijkheid om op een laagdrempelige en ontspannen manier kennis te maken met de roeisport. Naast roeien kun je ook een kijkje nemen in het botenhuis om alle aanwezige boten te bekijken en eens op een roei-ergometer stappen.

Onze enthousiaste leden staan vanaf 12.00 tot 16.00 uur klaar om jullie rond te leiden en met jullie het water op te gaan om direct zelf het roeien te ervaren en vooral te genieten van de charme van het sporten in de vrije natuur!

Roeien is een sport voor alle leeftijden, die zowel op recreatief als op competitief niveau beoefend kan worden.

Roeivereniging Weert is de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een volwaardige roeivereniging, waar boten, faciliteiten en ondersteuning aanwezig is voor beginnende roeiers, tot (voormalig) jeugd- of wedstrijdroeiers.

Ga jij de uitdaging aan? Kom langs en roei mee!

 

 

 

Vorig artikelWin een jaar lang gratis recreatief zwemmen bij De IJzeren Man
Volgend artikelWeert stad in het groen – 103/365