Uitnodiging: Limburg Leads 15 -16 mei

Ontmoet ondernemers, leiders en bestuurders uit de Euregio.

Keyportregio: Ontmoet ondernemers, leiders en bestuurders uit de Euregio tijdens Limburg leads; hét zakelijk netwerkevent (in Mecc Maastricht) om grenzen te verleggen en kennis te delen!

Limburg Leads is hét B2B kennis- en netwerkevent over thema’s als circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, health en talent. Met op woensdag 15 mei van 13.30 tot 14.00 uur de KeyportsessieLerend Leven“ onder de noemer: “Leren tijdens het hele werkzame leven moet vanzelfsprekend worden” (Peter Cox – Peje-eM) over arbeidsmarktinnovatie, duurzame inzetbaarheid en het benutten van talent.

Rondom de lezingen en masterclasses van toonaangevende leiders en sprekers vinden er waardevolle netwerkmomenten plaats. Mis het niet!

Bekijk hier het totale programma.

Klik hier voor meer informatinfo & inschrijven

Waarom Limburg leads?

Een groeiende Euregio, vol met succesvolle ondernemers en zakelijk potentieel. Maar waar bevinden zich voor u relevante contacten? Hoe gaan uw peers om met de thema’s die u bezighouden? Limburg Leads brengt ondernemers, experts en beleidsmakers samen, zorgt voor de juiste verbindingen en waardevolle ontmoetingen. Want in digitale tijden draait het nog altijd om face-to-face ontmoetingen tussen de juiste mensen.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

BRONKeyport
Vorig artikelRenovatie trafohuisje op Ospel gereed.
Volgend artikelTweede editie Daag van ’t Vastelaovesleedje in Weert