Wedstrijdverslagen MEOS handbal

OSPEL/NEDERWEERT- Dames 1: Zondag de laatste reguliere competitiewedstrijd van dames 1 op het programma; tegen V&L uit Geleen. Met evenveel punten beloofde het een spannende wedstrijd te worden. Het werd een leuke sportieve pot. Allebei de teams gingen vol voor de zevende plek.

We begonnen sterk, gaven in de dekking niks weg, maar aanvallend benutten we onze kansen nog niet. V&L speelde met een ander team dan de eerste competiehelft. Een jong talent van V&L maakte het ons best moeilijk. Maar wij hebben Daphne 😉. Tegen het eind van de eerste helft, speelden we op ons best. Met een sterke dekking, snelle omschakeling en opbouwers die er lustig op los scoorden, gingen we de rust in met een stand van maar liefs 7-15. Misschien wel de beste helft uit het seizoen.

In de tweede helft begonnen we weer sterk, maar naar mate de wedstrijd vorderde, werd het slordiger en minder overtuigend waardoor V&L dichter bij kwam. Uiteindelijk gewonnen met 22-26. Lekker meiden! Mooie 7de plek in de hoofdklasse!

23 april spelen we de halve finale van de beker! Kom allemaal kijken. Trommels en toeters zijn welkom!

F jeugd:
En daar gingen we! Op naar Venlo voor onze allerlaatste wedstrijd van deze competitie. We hadden er zin in en waren er helemaal klaar voor! Na het beginsignaal gingen we samen goed van start en al snel stonden we voor. Venlo was helemaal overdonderd door ons spel.

Er werd super goed gehandbald; goed gegooid, goed gevangen en vrij gelopen. Er werd gescoord door de speler die vrij stond. De hele tribune zal vol papa’s, mama’s en broertjes en zusjes die mee gekomen zijn om ons aan te moedigen. Als het eindsignaal klinkt zijn we gewonnen. Dat betekend dat we dit seizoen ALLE wedstrijden hebben gewonnen! Wij als coach zijn super trots op de meiden! Lieve meiden, lieve ouders we hebben genoten van een geweldig seizoen! Op naar de toernooitjes en we zien jullie volgende competitie graag terug in de E!