Fortutas Jeugd CMV4 kampioen

NEDERWEERT/OSPEL – Vandaag, zondag 7 april, is het CMV4-1 jeugdteam van Fortutas kampioen geworden in Stramproy in het ‘hol van de leeuw’ tegen Stravoc. Het werd extra moeilijk/spannend want ook Stravoc had het kampioenschap voor het grijpen bij winst tegen de Fortutas meiden.

Na een spannende eerste wedstrijd Fortutas-Stravoc, waarbij de setwinsten dicht bij elkaar lagen, wist het Fortutas-team de winst naar zich toe te trekken en zo het kampioenschap in de klasse CMV 4 veilig te stellen! ‘Kampioenwaardig’ werd ook de tweede wedstrijd met een mooie voorsprong gewonnen tegen Accretos.

Toen was het natuurlijk tijd voor een verdiend feestje.Volgende week zullen de meiden Khadro, Mein, Sam, Julia en Madelon gehuldigd worden op 15 april om 19.15 uur in sporthal De Bengele…van harte proficiat!

Na de jeugd CMV5, CMV4 en Meisjes C1 is dit de 4e kampioen bij VC Fortutas in dit seizoen. Komende zaterdag kan daar nog een 5e kampioen bij komen. Dan speelt Fortutas Heren 1 in Maastricht tegen Fyrfad en bij een 4-0 winst behalen de Fortutas heren het kampioenschap.

Vorig artikelKwart van zpp’ers wil liever in loondienst werken
Volgend artikelWedstrijdverslagen MEOS handbal