48ste Grenslaup Vosseven

WEERT – De alweer 48e aflevering van de Grenslaup Vosseven vindt op Paaszondag 21 april plaats in Stramproy.  Zin om één of meer rondjes hard te lopen? Niet steeds over hetzelfde parcours? Kom dan deelnemen of kennismaken.

Om 10 uur de start van alle afstanden tegelijk.  1½ uur lekker lopen over 4 uitgezette parcoursen die je naar eigen keuze kunt afleggen. De lengte van de rondjes is 1,1 km, 3,2 km, 3,7 km en 5,6 km. Het is niet nodig om je aan één rondje te binden, alle 4 uitproberen mag en kan, 1, 2 of 3 rondjes kiezen is ook een mogelijkheid. Afstanden staan met gekleurde pijlen aangegeven.

Er wordt geen uitslag opgemaakt. Klok is wel aanwezig om finishtijd aan te geven. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. Afstand kan zelf ingevuld worden.

Tijdcontrole tot 11:30 u. Inschrijven vanaf  09:00 u. bij Natuurlijk Genieten “Nieuw Vosseven”, Lochtstraat 28, Stramproy. Kosten inschrijving € 2,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Per keer worden 3 waardebonnen van Natuurlijk Genieten “Nieuw Vosseven” en 2 Walter Wallets  verloot onder de deelnemers. Degenen die 8, 9 of 10 keer in een seizoen hebben deelgenomen maken na afloop van de loop van juni 2019 kans op een diner-bon van € 50,00 (2x) van Nieuw Vosseven.

Hardlopen beleven gaat boven prestatie bij deze trimloop. Het vertoeven in de natuur en het genieten van de Grensstreek bij en om het Vosseven is essentieel.

Wandelen is ook mogelijk. Vanaf Natuurlijk Genieten voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

Informatie over de loop is te vinden op www.degrenslaupers.nl of te verkrijgen via [email protected]

Foto: Jos Smeets

Vorig artikelWeert stad in het groen – 98/365
Volgend artikelFestival ‘Munten voor Muziek’ zoek talenten