Nieuwe expositie in het Theepottenmuseum Swartbroek

Theepotten museum

WEERT – Vanaf 13 april tot 31 oktober 2019 is er een tentoonstelling van kantkloswerk in het theepottenmuseum, gevestigd in Swartbroek – Weert. Het klantkloshuijs van Christianne Huijs uit Herten laat dan diverse kantkloswerken zien. En u kunt zich ook opgeven voor een cursus/workshop kantklossen.

Tevens is er een expositie van ‘gekke’ handtassen. Het museum is sinds 1 april ook weer op zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. En er zijn weer veel nieuwe theepotten bijgekomen. Kortgeleden kregen Saskia en Frits weer een aantal verzamelingen aangeboden. Het totaal aantal theepotten is nu 2160. Kortom genoeg om te bekijken.

En de puzzelruilbeurs is ook nog ingericht. Dus heeft u puzzels en wilt u een andere, ruil hem dan tijdens de openingstijden om voor een andere even grote puzzel. Het theepottenmuseum is geopend vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot
16.00 uur. Vrij entree. Op andere dagen is het museum ook geopend voor groepen op afspraak Nieuwe expositie in het Theepottenmuseum

Vanaf 13 april tot 31 oktober 2019 is er een tentoonstelling van kantkloswerk in het theepottenmuseum. Het klantkloshuijs van Christianne Huijs uit Herten laat dan diverse kantkloswerken zien. En u kunt zich ook opgeven voor een cursus/workshop kantklossen.

Het theepottenmuseum is gevestigd op het St. Cornelisplein 2 – 6005 PD Swartbroek.

Vorig artikelDagkrabbel 96/365
Volgend artikelWeert stad in het groen – 97/365