Inschrijving open tweede editie Nederweerter kwis ‘NederWEET’

NEDERWEERT – In vervolg op het succes van de eerste editie in 2018 van de Nederweerter kwis ‘NederWEET’ staat de volgende editie in de startblokken. De organisatie is al druk bezig met het samenstellen van alle vragen en opdrachten. En we kunnen jullie al verklappen dat de kwis van 2019 nog leuker, spannender en gezelliger wordt. Geef je nu op! Wacht niet te lang, de inschrijvingen stromen al binnen en we hebben een beperkt aantal plaatsen.

Wat is NederWEET
NederWEET is een kwis voor en door Nederweertenaren. En dan bedoelen we de hele gemeente Nederweert met alle kernen. Je stelt zelf een team samen. Jong en oud, iedereen kan meedoen.

De organisatie zorgt voor een divers aanbod van vragen en opdrachten. Je haalt het kwisboek op bij een nog nader te bepalen locatie en gaat aan de slag. Je hebt 6 uur de tijd om alles in te vullen en de opdrachten uit te voeren. Vervolgens lever je alles weer in. De kwisdag zal plaatsvinden op zaterdag 20 juli.

Goed doel of vereniging
Je strijdt met je team voor een goed doel of plaatselijke vereniging. Bij je opgave vermeld je het goede doel of vereniging. De nummers 1,2 en 3 mogen een mooi geldbedrag verdelen.

Inschrijven
Inschrijving voor NederWEET 2019 kan op www.nederWEET.nl. Volg de aanwijzingen op de site. Geef je teamnaam door, je contactpersoon en het goede doel of vereniging. Inschrijving kost 30 euro per team.  Elk team krijgt na inschrijving automatisch een bevestiging van deelname.

Bekendmaking winnaars
Op vrijdagavond 2 augustus, in de tent van Global – Tour d’Oospel aan het Aerthijsplein in Ospel, maken we tijdens een gezellige avond de winnaars bekend. Omdat we met een finalespel spelen kan er nog vanalles veranderen.

Facebook en website
Via onze website nederWEET.nl en facebook plaatsen we regelmatig berichten. Houd deze goed in de gaten. Vooral op facebook zullen regelmatig hints voorbij komen. Heb je de pagina nog niet geliked?

Doe het dan snel. Zo zul je niets missen!

 

Vorig artikelGetuigen gezocht in onderzoek gewonde man Weert
Volgend artikelWeert stad in het groen 96/365