Inschrijving 3de Wertha rally geopend

WEERT – De Lions Club Weert en het bestuur van de Horneland Rally hebben de inschrijving opengesteld voor de Wertha Rally, die dit jaar gehouden wordt op zondag 2 juni en zal starten en finishen op de parkeerplaats van Golf & Country Club Crossmoor in Weert.

Na de vele enthousiaste reacties van deelnemers aan de eerste en/of tweede editie wordt de rally dit jaar alweer voor de 3e keer georganiseerd. De organisatie verwacht ook dit jaar weer een fantastisch wagenpark aan de start. Tijdens eerdere edities kwamen oldtimers, sportwagens, rally-auto’s met alle uitrusting aan boord, cabrio’s, 4×4, SUV’s, maar ook ‘gewone’ personenauto’s’ aan de start. Een zeer gevarieerd deelnemersveld waarbij de verbindende schakel tussen allen was: een mooie gezellige dag beleven en dat allemaal voor het goede doel!

De Wertha Rally is een evenement voor de echte autoliefhebber. Het is geen snelheidsevenement. Er zijn 2 klassen waarvoor U zich kunt inschrijven: een Tourklasse – voor de nieuwkomers en onervaren deelnemers – en een wat uitdagendere Sportklasse met listige route-instructies voor de gevorderde equipes. Het draait om goed kaartlezen en de wisselwerking tussen chauffeur en navigator. Ook dit jaar zal de route de deelnemers leiden door de mooie omgeving van Zuidoost Nederland en Belgisch Limburg. In de route is dit jaar een tussenstop gepland in Maaseik (B). Het uitzetten van de routes wordt ook dit jaar verzorgd door de professionals van de Horneland Rally Weert.

Voor, tijdens en na afloop van de Wertha Rally worden de deelnemers in de watten gelegd op Golf & Country Club Crossmoor. Na een warm welkom krijgen alle deelnemers een rijkelijk lunchpakket en na de rit is er een overheerlijke barbecue in een feestelijke ambiance.

Met de opbrengsten van de Wertha Rally kan de Lions Club Weert speciale aandacht en ondersteuning geven aan kinderen en ouderen in onze regio.

Voor inschrijven: ga direct naar www.wertharally.nl. U vindt hier alle informatie en tevens de fotogalerijen van de afgelopen jaren zodat u zich er een goed beeld bij kunt vormen. De Lions Club Weert zou het prachtig vinden U op deze dag te mogen begroeten!

Over Lions Club Weert
De Lions Club Weert werd opgericht op 29 november 1968 en is hiermee de oudste Lions Club van Weert. Momenteel telt de Lions Club Weert 31 leden die 2x per maand bij elkaar komen. Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel. Door te denken en werken vanuit zeer uiteenlopende professies versterken zij elkaar. De leden werken op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap, maar daarnaast via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International – opgericht in Chicago, 1917 en ’s-werelds grootste serviceorganisatie – ook vaak voor hulpverlening elders in de wereld. Lionsclubs bepalen zelf de doelen die ze willen ondersteunen en de wijze waarop ze uitvoering geven aan de dienstverlening. Lionsclubs handelen onder het motto: klaar staan voor elkaar en de medemens die het nodig heeft. WE SERVE! Voor meer informatie: http://lionsclubweert.nl

Vorig artikelLizbeth van den Boogaart gekozen als Topvrouw Limburg 2019
Volgend artikelBen jij ouder dan 8 en wil jij molenaar worden?