Verkiezing leukste restaurant 2019: Golden award voor restaurant Amusant in Weert

Sharon Hendriks en Mark Horsten | Restaurant Amusant

WEERT | AMSTERDAM – Het Weerter restaurant Amusant met als chefkok Mark Horsten is tijdens de jaarlijkse verkiezing voor het ‘Leukste restaurant 2019’ twee keer in de prijzen gevallen. Restaurant Amusant werd door gasten beloond met een gemiddeld cijfer van een 9 en werd daarnaast gemeentewinnaar. 

De Verkiezing van het Leukste Restaurant 2019 wordt voor de 7e maal georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Gastronomie, Horeca Vizier en de DJ’s van Radio538. Op maandag 15 april vindt de uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant plaats bij Thuishaven in Amsterdam.

Culinaire proeverij
Sharon Hendriks van Amusant restaurant & lounge: ‘Wij hebben een bijzonder concept Tasting dinner. Allerlei kleine en lekkere gerechtjes die samen een maaltijd vormen. Zo kunnen onze gasten ons palet aan verschillende gerechten proeven. De gerechtjes kosten € 3,50 tot € 7,50.  Mark kookt uitsluitend met verse lokale ingrediënten, vaak van onze eigen dakakker. Honderd procent duurzaam en verser kan niet!

Mark Horsten en Sharon Hendriks zijn ook eigenaar van Messcherp Catering en lunchcafé de Stadskantien ook beiden gevestigd in Weert.

Vorig artikel5 t/m 7 April Feestweekend Jong Nederland Ospel
Volgend artikelWeert stad in het groen – 93/365