Nienke Plas te zien in het Munttheater

WEERT – Je kent haar misschien van YouTube. Populaire vlogger Nienke Plas is als een wervelwind. Tegelijkertijd blij ei én azijnpisser. Van sociale media naar het theater: het is een hele stap. Plas waagt het erop.  Ze debuteert solo met haar cabaretprogramma ‘Van de hak op de tak’ te zien op zaterdag 23 mei 2020 in het Munttheater. 

De kaartverkoop is inmiddels gestart! Kaarten zijn te koop via de website van het Munttheater of via de Theaterkassa (0495-513575)

Over Nienke:
Nienke Plas (3 april 1986) is comedian en wordt door velen gekroond als ‘de grappigste vrouw van Nederland’. Haar bekendheid ontstond op 3 mei 2016, nadat zij een video opnam waarin zij haar frustraties uitte dat haar vriend op een feestje was waar Lady Gaga (haar grote heldin) optrad en zij helaas thuis op de bank zat. De video zette zij op haar Facebook, voor haar 400 vrienden en de volgende ochtend bleek ze hier gigantisch veel leuke reacties op te hebben gekregen. Haar vriend raadde aan dat ze dit wekelijks moest gaan doen en maakte van haar Facebookpagina een artiestenpagina. Ze scoorde een jaar lang elke week zo’n 600 duizend views met haar dolkomische video’s. Nog geen twee jaar later is Nienke plas een merk, heeft ze 146.000 volgers op Facebook, meer dan 64.000 abonnees op YouTube en 113.000 volgers op Instagram.

Nienke Plas – Van de hak op de tak 
zaterdag 23 mei 2020 om 20:15 uur | €25,00
Kijk voor meer informatie op de website van het Munttheater.

Vorig artikel27e Wandeltocht “het Kruis” in Nederweert-Eind
Volgend artikelZilver voor Reddingsbrigade Nederweert op NK Lifesaving