5 t/m 7 April Feestweekend Jong Nederland Ospel

OSPEL – Op vrijdagmiddag 5 april zal vanaf 12:30 uur de feesttent op Houwakker 35 te Ospel geopend zijn voor een gezellige kienmiddag. Deze middag zal starten om 13:00 uur. Bij binnenkomst staat er voor u een heerlijke kop koffie klaar, met een lekker stukje cake. Vervolgens zullen er tal van rondes gespeeld worden voor mooie prijzen.

Bij de prijs zit een kienkaart inbegrepen. Wel is er de mogelijkheid om extra kaarten bij te kopen. De kosten voor deze gezellige middag zijn: €10,- P.P. (incl. een extra kienkaart), waarbij ook nog extra kienkaarten te koop zijn. Na afloop is er aansluitend een broodbuffet. We verwachten dat dit alles tot 17:00 uur zal duren.

U kunt zich voor deze geweldige middag aanmelden door: een opgavestrook in te vullen bij de Coop of het Haazehoof te Ospel, te mailen naar : [email protected] of telefonisch via: 06-52240275.


Op vrijdagavond 5 april vanaf 19:00 uur vindt onze welbekende feestavond plaats en zal de temperatuur in de verwarmde feesttent flink stijgen met een Black and White Party. Alle ingrediënten voor een heerlijke party zullen aanwezig zijn en hier zal ook het Crazy DJ Team haar steentje in gaan bijdragen. Zij staan erom bekend de tent in een mum van tijd op zijn kop te zetten en er een geweldig feest van te maken!

De entree is gratis en de tent is open vanaf 19:00 uur.

Op zaterdagavond 6 april vanaf 19:00 uur vindt Q-MUSIC the Party plaats ter ere van het 40 jarig bestaan van Café de Prins in Ospel. Het motto deze avond is natuurlijk: HOE FOUTER, HOE BETER! Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via de facebookpagina van Café de Prins.


Zondag 7 april vindt onze jaarlijkse Open dag plaats. Deze dag wordt het terrein achter de blokhut omgetoverd tot een groot feestfestijn voor de kids van alle leeftijden. Deze middag is voor alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s voor ieder is er wat te beleven.

Jong en oud kunnen zich uitleven met diverse spel & entertainment activiteiten op het terrein. Om 17:00 uur zal deze middag afgesloten worden met niemand minder dan F.A.R.T.

Vorig artikelTwintig kandidaten voor burgemeesterspost Nederweert
Volgend artikelVerkiezing leukste restaurant 2019: Golden award voor restaurant Amusant in Weert