Verslag laatste, beslissende verenigingscompetitie seizoen ZPC

NEDERWEERT – De laatste, beslissende, verenigingscompetitie van dit seizoen was een feit op 24 maart j.l. Gaat het lukken om ons te handhaven in de 1e klasse. We gaan in ieder geval met een, nagenoeg, compleet en zeer gretig wedstrijdteam naar Weert. Vandaag zijn we te gast bij De Rog.

Iedereen heeft er zin in om vandaag dit seizoen goed af te sluiten en in ieder geval ervoor te zorgen dat we niet degraderen. Het wordt een middag met veel Persoonlijke Records, stralende gezichten en veel aanmoediging. De dag wordt afgesloten met een geweldige estafette waarbij de 8 x 50 meter vrije slag op het programma staat. De 8 snelste zwemmers van de verschillende leeftijdscategorieën en afwisselend jongen/meisje gaan ZPC Nederweert hierin vertegenwoordigen.

De top 3 van de aanwezige verenigingen ligt met de inschrijftijd binnen 1 seconde van elkaar. Dat belooft een spektakel te worden. En wat doen onze deelnemers het goed en wat is het spannend. Onder luide aanmoedigingen van onze leden, trainers en meegekomen supporters is het ons estafette team dat de winst binnen weet te halen (zie ook het filmpje op onze FB-pagina). Een kers op de taart na een succesvolle middag. En dan wordt het bij thuiskomst spannend want wat hebben andere verenigingen gedaan?

Hoe komen we te staan in de ranking? Rond 21.00 uur zijn alle uitslagen ingevuld en blijken we van de 12 e plaats te zijn geklommen naar de 9 e . Een prachtige eindpositie van een bewogen competitiejaar. Volgend jaar zijn wij dus gewoon weer van de partij in de 1 e klasse. Super gedaan allemaal en een dikke proficiat met dit mooie eindresultaat.

Naast alle mooie resultaten zijn de volgende ereplaatsen behaalt:

Danique Klomp: 100 mtr vrije slag 3 e pl. en 200 mtr rugslag 2 e pl.
Aron Snellen: 200 mtr vrije slag 3 e pl.
Femke de Wit: 100 mtr vrije slag 2 e pl. en 200 mtr rugslag 2 e pl.
Stef Beelen: 100 mtr rugslag 2 e pl.
Koen van der Wallen: 100 mtr vrije slag 1 e pl.
Loes Mennen: 200 mtr rugslag 3 e pl.
Sylvia Kin: 200 mtr vrije slag 3 e pl.
Martijn Nies: 25 mtr rugslag 1 e pl.
Benjamin Lubbinge: 200 mtr schoolslag 2 e pl.
Dyonne Klomp: 100 mtr rugslag 1 e pl.

Estafette team 8 x 50 meter vrije slag 1e plaats met als deelnemers:
Aron Snellen, Sylvia Kin, Stef Beelen, Dyonne Klomp, Ivar Snellen, Danique Klomp,
Koen van der Wallen en Femke de Wit

Vorig artikelMooie persoonlijke resultaten voor Tensor heren
Volgend artikelDansmarietjestreffen Ospel