Dansmarietjestreffen Ospel

OSPEL – Zondag 31 maart heeft het eerste dansmarietjestreffen van de Vlikkestaekers plaatsgevonden in het Peeljuweel te Ospel. De Vlikkepöpkes (Ospel), de Kwikstertjes (Nederweert-Eind) en de Ni-jwieërter Pinkes (Nederweert) bezorgden de ruim 100 aanwezigen een gezellige muzikale middag. Uiteraard lieten alle dansmarietjes hun dansjes zien, maar er werd ook gestreden om de wisselbokaal. 

De Vlikkepöpkes wonnen uiteindelijke deze beker door op de drie onderdelen (puzzelen, dansjes raden met dank aan oud Prins Bert en het uitvoeren van de triangle dans) de meeste punten te verzamelen. Maar de grootste winst was eigenlijk het kunnen zien van elkaars optredens!

Een speciaal woord van dank aan Ton Sieben en Jan Truijen (licht en geluid) en Henk Roemen voor het maken van de foto’s. En wie weet krijgt dit treffen een vervolg…………….als het aan de dansmarietjes en leiding ligt, in elk geval wel!

Vorig artikelVerslag laatste, beslissende verenigingscompetitie seizoen ZPC
Volgend artikel1944 – de afdeling ‘waterwerkhout’ van houthandel Jac Coppen