Weert Collecteert! Eén collecte voor 20 landelijke goede doelen

WEERT – De Goede Doelen Collecte, Weert Collecteert!, wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 12 april. In de week van 1 april wordt op meer dan 22.000 woonadressen in Weert de envelop bezorgd voor de collecte.

Weert Collecteert! werkt voor 20 landelijke goede doelen en fondsen met CBF-keurmerk. En dat is voor de inwoners van Weert een stuk prettiger dan voorheen toen er nog voor elk doel afzonderlijk werd gecollecteerd.

Huis-aan-huis brief Weert Collecteert!
In de week van 1 april 2019 valt op elk woonadres in de woonwijken van Weert en de kerkdorpen Altweerterheide, Laar en Swartbroek een envelop op de deurmat. Daarin zit een brief met informatie over de collecte en een formulier waarop ingevuld wordt hoeveel en voor welk(e) doel(en) en fonds(en) men wenst te doneren. Naast contant geld kan ook een machtigingsformulier (bij de brief gevoegd) voor éénmalige machtiging van een donatie worden gebruikt. De collecte van 2018 heeft ruime € 56.500,- opgebracht.

Meer informatie?
Voor meer informatie over Weert Collecteert! en de 20 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen met CBF-keurmerk wordt verwezen naar www.weertcollecteert.nl

Vorig artikelPaaseiereneactie RKSVO
Volgend artikelWeert vervangt drie zieke kastanjebomen