Bonten: toegankelijk administratiekantoor met adviesrol

Nu ook een vestiging in Roermond

V.l.n.r.: Arno Kursten, Peter Claassen, Patrick Verstraeten, Lonneke Swinkels, Rolf Bonten Remi Lutgens en Rob Jongen. Fotografie: Dion Huiberts

Expertise, persoonlijk contact en proactief advies vormen het fundament voor de goede naam die Bonten Administratie, Belastingen & Advies in Weert en omgeving heeft opgebouwd. Sinds 1 januari is het administratiekantoor ook in Roermond te vinden, aan de Bredeweg 28C. Daar staat een bevlogen team klaar om MKB-ondernemers en particulieren te adviseren en ondersteunen.

Door Wesley Hegge

Bonten Administratie, Belastingen & Advies was reeds actief in de regio Roermond. “De mogelijkheid Administratiekantoor Avante over te nemen kwam op ons pad”, zegt mede-eigenaar Rolf Bonten over de uitbreiding. “De vertrouwde gezichten op het kantoor blijven. Zij gaan volledig zelfstandig in en vanuit Roermond de financiële en fiscale werkzaamheden verrichten.”

Ervaring
Remi Lutgens en Patrick Verstraeten zijn de relatiebeheerders. Remi is onlangs toegevoegd aan het team. De geboren en getogen Roer monde naar is de afgelopen tien jaar werkzaam geweest bij gerenommeerde accountants kantoren. Ook Patrick heeft de nodige jaren ervaring in de accountancy. Deze ervaren specialisten worden bijgestaan door administratief medewerkers Peter Claassen en Lonneke Swinkels.

Het team gaat komende tijd de bestaande klanten extra aandacht geven. “Die willen we eerst in de watten leggen, om van daaruit verder te groeien”, zegt mede-eigenaar Arno Kursten, die twee dagen per week in Roermond is. “De kwaliteit en positie die we in Weert hebben opgebouwd willen we overbrengen naar de rest van Midden-Limburg.”

Bekend worden
Bonten Advies is aangesloten bij MKB Midden- Limburg, waarvan mede-eigenaar Rob Jongen deel uitmaakt van de stuurgroep. “We zijn ervan overtuigd dat wat we in Weert hebben weten te creëren ook hier mogelijk is. Het is een jong, gedreven team met veel kennis en ervaring. We leveren de kwaliteit van een accountantskantoor met de tarieven en toegankelijkheid van een administratiekantoor.”

Naast financieel en fiscaal advies, verzorgt Bonten Advies de (salaris) administratie en fi scale aangiftes voor ondernemers. Daarbij wordt ingezet op digitalisering. Kursten: “Papieren administratie maakt steeds meer plaats voor digitale administratie. In dat proces nemen we klanten uiteraard bij de hand. Zoals we dat bij alles doen. Persoonlijk contact staat centraal. Vanuit de vertrouwensrol die we opbouwen met onze klanten adviseren we proactief op verschillende gebieden. Dankzij onze veelzijdige medewerkers vraagt niemand vergeefs om advies.”

Vorig artikelArt Gallery Rozendaal presenteert twee markante exposities
Volgend artikelDirk en Nicole Devos coachen ondernemers, hun familie en teams