Merefeldia 3 op koers voor de dubbel

NEDERWEERT – Merefeldia 3 is bezig aan een uitzonderlijk goed seizoen. De mannen onder leiding van Nils Schroijen en Henk Wulms zijn in de race voor het kampioenschap alsook de KNVB beker.

Afgelopen zondag werd er voor de 6e keer! op rij gewonnen in alweer de 4e uitwedstrijd achter elkaar tegen Hebes 2, die na de winterstop bezig waren aan een uitstekende opmars. De competitie is door de vele aflastingen en inhaalwedstrijden wat scheef verlopen.

Het team met veel oudgediende van de A- selectie en enkele enthousiaste spelers van buitenaf is al sinds 22 oktober 2017 (Asten) ongeslagen in de competitie en gaat met een riante voorsprong aan de leiding, op koers voor de titel waar ze al 3 seizoenen naar uitkijken Door de hechte groep en het blijven trainen in de indoorhal heeft het pas 6 tegentreffers hoeven te incasseren en maakt het 47 doelpunten in de 12 gespeelde wedstrijden van de competitie.

Deze vrijdag staan de manschappen onder aanvoering van Berlo en sluitpost Ruud Wulms tegenover Bevo 2 in de kwartfinale van het bekertoernooi. Merefeldia wenst het team veel succes om nog een ronde verder te komen én hoopt op een finalewedstrijd én op het eindresultaat in de competitie om de platte kar uit de schuur te kunnen halen.

Daarvoor zal de 5e uitwedstrijd achter elkaar tegen Heythuysen op 7 april kunnen zorgen voor een hele grote stap.

Via www.merefeldia.nl

Vorig artikelDagkrabbel 85/365
Volgend artikelWeert stad in het groen – 86/365