Nonnevotten krijgen bezoek van gouverneur

WEERT – Gouverneur Theo Bovens bezocht afgelopen zondag de Limburgse groep die naar de Wereldjamboree van Scouting gaat, genaamd de wsj 2019 Nonnevotten die voor een laatste training in Limburg samen waren.

Namens provincie Limburg wenste de gouverneur ze veel succes. Uiteraard ontkwam hij zelf niet aan een aantal opdrachten en challenges zoals de estafette, het aanmaken van een kampvuur, een Turkse knoop en morse. Met de Limburgse vlag, een geschenk van de gouverneur zal deze leuke groep het wel redden.

Nonnevotten naar Amerika
Van 22 juli tot en met 2 augustus vindt de World Scout Jamboree 2019 plaats in Amerika. Zo’n 40.000 scouts uit de hele wereld ontmoeten elkaar. Traditiegetrouw wenst de Gouverneur, namens de Provincie Limburg, de Limburgse deelnemers een goede reis en overhandigt daarbij de Limburgse vlag. Gouverneur Theo Bovens bracht zondag een bezoek aan het voorbereidingskamp van Troep ‘De Nonnevotten’ in Weert. Waar hij door het afleggen van enkele pittige proeven moest laten zien dat hij Nonnevotwaardig was. 

Foto’s: Provincie Limburg | Ellyan van Duurling

Vorig artikelJordie Briels en Youssef Koubali helpen je voetbalskills te verbeteren
Volgend artikelDagkrabbel 84/365