Léon Faassen benoemd tot nieuwe voorzitter Ondernemend Limburg

REGIO – Léon Faassen is benoemd tot nieuwe voorzitter van Ondernemend Limburg. De LLTB-voorzitter volgt Monique Princen op. Zij treedt af omdat haar periode verstreken is.

Faassen wordt gedurende twee jaar de voorman van Ondernemend Limburg. Dit is de koepelorganisatie van de drie Limburgs werkgeversbelangenorganisaties: MKB-Limburg, de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB). Hij blijft daarnaast ook voorzitter van de LLTB.

Ambitie
Faassen heeft de ambitie uitgesproken om de BV Limburg op economisch gebied nog sterker te maken. Speerpunten zijn aanpak van krapte op de arbeidsmarkt, het bevorderen van innovatie, de lobby voor een adequate infrastructuur en het creëren van een veilig ondernemersklimaat. Dit gaat Ondernemend Limburg doen in samenwerking met onderwijs en de politiek.

Vorig artikelHockey: Dames Weert verslaan DES en staan nu 4 punten los
Volgend artikelRoermondse dichter Hans Danker overleden