Jordie Briels en Youssef Koubali helpen je voetbalskills te verbeteren

WEERT – Wil je je voetbalskills verbeteren onder leiding van profvoetballers? Zou je nog wat extra willen werken aan je snelheid? Of wil je je techniek juist wat verbeteren? Bij Soccer Talentino’s Weert kan het allemaal.

Na een geweldig succes van de 1ste trainingssessie en vele aanmeldingen heeft Soccer Talentino’s ervoor gekozen om meteen een 2de sessie te plannen. Die gaat vrijdag 29 maart van start.

Hoe hebben Jordie Briels en Youssef Koubali de eerste sessie beleeft?
Jordie Briels (1991) voetbalde o.a. voor Fortuna Sittard en Dundee United: ‘Tuurlijk was het voor ons ook wennen en spannend zo’n 1ste sessie. Maar als je dan ziet hoe de kinderen trainen & progressie maken dan kan je alleen maar trots op de kinderen zijn. We hebben zelfs drie spelers na een profclub kunnen sturen’.
Youssef Koubali (1988) voetbalde o.a. voor Helmond sport en Roda JC: ‘Ik vond geweldig om de kinderen te zien trainen. Tuurlijk geldt voor mij dat zo’n 1 sessie ook spannend was. Week 1 was natuurlijk wennen, maar als je dan in week 8, 9 & 10 zit en ziet wat voor vooruitgang ze boeken dan kom ik elke vrijdag met een smile thuis. Ze hebben plezier en dat is toch het belangrijkste’.

Wil jij deelnemen aan de trainingssessie, meld je dan aan via de website: www.soccertalentinos.nl

Vorig artikelGeen huisvesting voor arbeidsmigranten op Leuken-Noord
Volgend artikelNonnevotten krijgen bezoek van gouverneur