Fortutas Meisjes C1 kampioen

NEDERWEERT/OSPEL – Nadat zaterdagavond alle uitslagen van de dag bekend waren bleek dat de Fortutas Meisjes C1 konden gaan feestvieren. De Fortutas meisjes speelden die dag in Swalmen tegen S’62 en na een minder begin werden de eerste twee sets met 25-23 en 25-22 verloren.

Daarna herpakten de Fortutas meisjes zich goed want de drie volgende sets werden gewonnen met een ware thriller in de 5e set die met 13-15 werd gewonnen. Dus toch drie punten behaald in die wedstrijd. Later op de dag bleek dat de concurrerende teams ook punten hadden verloren en daardoor was de voorsprong van de Fortutas meisjes zo groot geworden dat ze met nog twee wedstrijden te spelen nu al zeker zijn van het kampioenschap in de 2e klasse O.

Het team dat gesponsord wordt door Lempenslilly en van Meel Metaaltechniek kon daarna samen met de begeleiders het kampioenschap gaan vieren. Op de training op maandagavond werd daar al een begin mee gemaakt. Proficiat aan het team Fortutas Meisjes C1 en trainers en coach met deze mooie prestatie.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 84/365
Volgend artikelBijzondere prestatie VC Fortutas Jeugd CMV 5