Ruim duizend handtekeningen voor behoud New York Pizza-filiaal

ROERMOND – Met een online petitie wil een groep burgers en ondernemers voorkomen dat een New York Pizza-filiaal op last van de gemeente Roermond dicht moet omdat het niet over de juiste vergunning beschikt.

De online petitie is in drie dagen tijd door bijna 1200 mensen ondertekend. De gemeente had in eerste instantie een vergunning verleend, maar besloot daarna de vergunning weer in te trekken. De initiatiefnemers van de petitie verzoeken het college van B&W in gesprek te gaan met de ondernemer van New York Pizza-filiaal, de omgeving en Koninklijke Horeca Nederland (afdeling Roermond) en tot een mooie oplossing te komen.

Handhaven
Het is echter de vraag of de petitie hiertoe leidt. De gemeente heeft aangekondigd te handhaven als de keten vanaf vandaag niet stopt.

Vorig artikelRoermondse dichter Hans Danker overleden
Volgend artikelThomas van Gemert behaalde meeste Weerter voorkeurstemmen