Potgrondactie VC Fortutas: bedankt !!

OSPEL/NEDERWEERT/BUDSCHOP – Zaterdag 16 en 23 maart gingen de vrijwilligers / leden van Volleybalclub Fortutas deur-aan-deur in de kernen langs om zakken potgrond te verkopen. De inwoners van Ospel, Nederweert en Budschop waren blij met deze actie en steunden de volleybalclub goed door veel zakken potgrond te kopen.

VC Fortutas wil de inwoners van Nederweert en Budschop alvast danken voor de aankoop van de zakken potgrond en daarmee de steun aan de vereniging.

De potgrond werd dit jaar geleverd via de sponsor van het VC Fortutas Nevobo Dames 1 team, Tuinverzorging Gielen uit Ospel. De sponsor van het VC Fortutas Heren 1 team, Konings Transportbandenbouw, maakte deze potgrondactie mogelijk door het beschikbaar stellen van o.a. opslaglocatie en materialen. De vereniging is blij met de steun van deze trouwe VC Fortutas sponsors bij deze actie.

Vorig artikelverslag ZPC deelname Junior-Jeugd-Seniorcircuit
Volgend artikelWieërter Kwis 2019: ruim 2.500 deelnemers en royaal € 19.000,- voor het goede doel!