Geslaagde opening expositie ‘Wonderland’ in Paterskerk Weert

WEERT –  Op vrijdag 22 maart j.l. was de feestelijke opening van de expositie ‘Wonderland’ die door Art Gallery Rozendaal in de Weerter Paterskerk wordt georganiseerd. Edwin Becker, hoofdconservator exposities van het Van Gogh Museum in Amsterdam nam het eerste boek over de expositie en kunstenaar Marcel van Hoef in ontvangst.

Becker: ‘Marcel van Hoef houdt ons een spiegel voor en toont niet alleen zijn eigen persoonlijke vertaling van de natuur, maar confronteert ons met eigen zielenoerselen en raakt daarmee een gevoelige snaar bij ons. Als kunst dat kan bewerkstelligen, is er een geweldige symbiose tussen kunst en leven. Wonderland, de droomwereld van de kunstenaar, helpt ons om het raadsel van het gewone leven de doorgronden’.

In aanwezigheid van ruim 150 belangstellenden waaronder de Roermondse wethouder van cultuur de heer Ferdinand Pleyte werd de expositie ‘Wonderland’ geopend in de Paterskerk. De solo-expositie van de schilderijen van Marcel van Hoef loopt tot en met zondag 7 april. Op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 11 tot 17 uur en op zondag van 12 tot 17.00 uur. Entree is gratis.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 83/365
Volgend artikelHandgranaat blijkt tube glijmiddel