Geslaagd Bethelkerk concert in Weert

WEERT – De Bethelkerk concerten kenmerken zich door een ontspannen sfeer. Musici, zowel de professional als de gevorderde amateur, ontmoeten elkaar en delen hun liefde voor de muziek met de toehoorders.

Deelnemers deze keer waren Michiel Horikx (klarinet) Glenn de Roo (gitaar) en Janneke Verspagen (fluit). De pianisten zijn Tessa Klaver en Teun Stienen en het fluitensemble Mei Li van het Rick (Regionaal Instituut Cultuur- Kunsteducatie) in Weert, maakt de avond compleet. Het repertoire bestaat onder andere uit ‘Two Cats’ van Daniel Dorff, ‘Drei Fantasiestücke’ van Robert Shumann, een deel uit de sonate voor klarinet en piano van Johann Batist Vanhal, ‘Scherzo’ van S. Rachmaninov en ’Single Yellow Line’ van G. McLearnon.

Vorig artikelDagkrabbel 82/365
Volgend artikelverslag ZPC deelname Junior-Jeugd-Seniorcircuit