Politie in Limburg verhoogt toezicht bij moskeeën

WEERT | ROERMOND – Politie Limburg meldt via Twitter: ‘Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Utrecht is de politie in Limburg op dit moment extra alert en is er sprake van verhoogd toezicht bij moskeeën in de provincie. Het gaat om een voorzorgsmaatregel’.

De burgemeester van Utrecht meldt dat er drie doden zijn gevallen bij de schietpartij van vanochtend. Ook zijn er negen gewonden, waarvan drie ernstig. Hij laat weten uit te gaan van een terroristisch motief. De verdachte Gökman Tanis gezocht wordt, stond twee weken geleden nog voor de rechter, i.v.m. een verkrachtingszaak. Zo melden diverse bronnen.

Twitter @PollLimburg
Vorig artikelKookboekpresentatie: Pascal Jalhay ‘Een ode aan de Indische keuken’
Volgend artikelDagkrabbel 77/365