MIZU: Eva en David in theater de Huiskamer

Mizu David en Eva | foto Rob Timmermans

WEERT – Afgelopen vrijdag speelde Eva en David in Theater de Huiskamer, beide hebben ze in Weert gewoond en al een aantal keer maakten ze hier in verschillende formaties muziek. Sinds 2014 spelen ze samen akoestische covers van soul- en popnummers. Ook schrijft Eva poëtische teksten die zij op muziek ten gehore brengt.

MIZU brengt sfeervolle, relaxte soul en pop met op zijn tijd heerlijke danshitjes. Bassist Michel Henquet en drummer Melvin Hardin (beiden van de band Oliver) zijn ingelijfd als ritmesectie. Het geheel beloofd een combinatie van interessante grooves en mooie melodieën voor een avond vol classy soul, funk en popmuziek!

MIZU betekent water, en water heeft een eigen flow. Net als water brengt deze band een hele eigen ‘flow’.

 

DELEN
Vorig artikelDagkrabbel 74/365
Volgend artikelPeelklokje week 11 online