Welkomstmand uitgereikt aan nieuwe bewoners

OSPEL – Janneke Bax en Arno van Alebeek, zijn de nieuwe bewoners van Waatskamp 88. Een reden om onze nieuwe inwoners te ontvangen met een welkomstmand uitgereikt door de Dorpsraad Ospel.

Welkom in Ospel

Janneke en Arno zijn afkomstig uit Best. Ze waren op zoek naar een leuk huis met tuin. Gelet op centrale ligging van Ospel ten opzichte van hun werk was Ospel een logische keuze. Ze wonen inmiddels al sinds april aan de Waatskamp met veel plezier. De mooie grote tuin biedt veel ontspanning. Met veel plezier zijn ze dan ook in hun vrije tijd in de tuin te vinden. Ze geven aan het prima naar hun zin te hebben in Ospel.

Arno is als zelfstandig ondernemer werkzaam in Geldrop (o.a. auto electronica) en Janneke is werkzaam als ambtenaar bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant. Wij heten Janneke en Arno van harte welkom in Ospel en wensen hen veel woonplezier.

Het welkomstpakket is een initiatief van de Dorpsraad Ospel. Meer informatie over het pakket en de deelnemers is te vinden op de website van de www.dorpsraad-ospel.nl.

Vorig artikelDagkrabbel 73/365
Volgend artikelPotgrondactie VC Fortutas komt er weer aan