Roel Schreurs nieuwe hoofdtrainer voor Brevendia

WEERT – Afgelopen zaterdag 9 maart 2019 heeft Roel Schreurs (Haelen) een twee jarige contract getekend bij voetbalvereniging Brevendia uit Stramproy. Roel is momenteel nog hoofdtrainer van SV Panningen. Tezamen met voorzitter Fer Kurvers, secretaris a.i. Cor Verkoelen en penningmeester Mounir Marzouk zette Roel zijn handtekening in dit uitdagende contract voor de hoofdcoach en zijn toekomstige selectie.

Onder toeziend oog van minister voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport Bruno Bruins. Bruno Bruins wenste de nieuwe hoofdtrainer Roel Schreurs ontzettend veel succes in
de toekomstige periode richting het 100-jarig bestaan van voetbalvereniging Brevendia.
Tijdens deze officiële zetting werd door voorzitter Fer Kurvers tevens een opmerkelijk nieuwtje naar buiten gebracht dat Brevendia Stramproy binnenkort een samenwerkingsovereenkomst gaat tekenen met een prof voetbalvereniging uit Tunesië en wel Union Sportive Monastririenne, welke club evenals Brevendia in 2023 ook hun 100 jarig bestaan hoopt te vieren. Deze unieke samenwerking zal voornamelijk gericht zijn op de junioren van beide clubs, het bezoeken van toernooien in Tunesië, alsook hier in Nederland. Daarnaast wordt de mogelijkheid bekeken of er voor aanvang van de competitie 2019/2020 aldaar door de selectie van Brevendia een oefenprogramma kan worden afgewerkt.

Brevendia heeft behoorlijke ambitieuze doelstellingen voor de komende jaren samen met Roel Schreurs en de jonge talentvolle selectie wil Brevendia de volgende stap maken naar de 2de klasse KNVB Zuid 2, en daarmee de enige club zijn, die het hoogste voetbalt binnen de Weerter grenzen in deze klasse.

Vorig artikelErfgoedtocht ‘De Dodendraad leeft’ fietsexcursie Altweerterheide-Bocholt-Stramproy
Volgend artikelDagkrabbel 73/365