Potgrondactie VC Fortutas komt er weer aan

NEDERWEERT/OSPEL/BUDSCHOP  – Op zaterdag 16 maart en zaterdag 23 maart gaan de leden van VC Fortutas weer huis-aan-huis langs in de kernen van Nederweert, Budschop en Ospel om zakken kwaliteit potgrond (40 liter) te verkopen. Al vele jaren maken we hier veel inwoners van de gemeente Nederweert blij mee. Met de opbrengst van deze actie draagt u bij aan de ontwikkeling van het volleybal in de gemeente Nederweert door Volleybalclub Fortutas.

Vanaf 09.30 uur komen we bij aan de deur. Op zaterdag 16 maart in Ospel en op zaterdag 23 maart in Nederweert en Budschop. We zullen in de kernen aan de deur komen. Bent u niet thuis die zaterdag of woont u buiten de kern en wilt u toch potgrond kopen? Geef dit dan via een email bericht aan ons door zodat we de potgrond bij u thuis kunnen bezorgen. Geef dan uw naam, adres en hoeveelheid zakken door in het bericht naar [email protected] . Bespaar u dus de moeite om zelf de potgrond te gaan halen en laat de zakken potgrond bij u aan huis bezorgen door de leden van VC Fortutas.

De potgrond wordt dit jaar geleverd via de sponsor van het VC Fortutas Nevobo Dames 1 team, Tuinverzorging Gielen uit Ospel. De sponsor van het VC Fortutas Heren 1 team, Konings Transportbandenbouw, maakt deze potgrondactie mogelijk door het beschikbaar stellen van o.a. opslaglocatie en materialen. We zijn blij met de steun van deze trouwe VC Fortutas sponsors bij deze actie.

De prijzen van deze thuisbezorgde zakken potgrond van 40 liter zijn dit jaar:

  • 1 zak van 40 liter: € 4,50
  • 3 zakken van 40 liter voor een speciale prijs: € 12,50 (op vertoon van de Bennie Bengele Pas van de stichting de Bengele Beweegt kunt u hierop nog een extra korting van € 0,50 krijgen).
Vorig artikelWelkomstmand uitgereikt aan nieuwe bewoners
Volgend artikelStamtäöfelkes aflevering 42: Woeërdgebroêk