Lenteconcert Air d’Accordéon

Accordeonensemble Air d’Accordéon speelt op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 het (bijna) jaarlijkse Lenteconcert. Onder begeleiding van dirigente Trix Reintjens wordt een muzikaal programma gepresenteerd in de St. Teuniskapel te Weert.

Het Lenteconcert kent een ver teruggaande historie bij Air d’Accordéon. Al sinds 2007 staat bijna jaarlijks het optreden op de agenda. Alleen in 2014, 2016 en 2018 niet, op de momenten dat Air d’Accordéon de basis vormde van de omvangrijke theaterproducties Chess in Concert, West Side Story in Concert en Les Misérables in Concert in het Munttheater.

Programma

Het programma van het Lenteconcert in 2019 is wederom licht-klassiek van aard. Liefhebbers worden meegenomen op een muzikale reis vol bekende en minder bekende melodieën. Een terugkomend kenmerk van het concert is de komst van een gastmuzikant. Dit jaar is dat op zaterdag het jongemannenensemble Mendorio en op zondag harpiste Jopie Jonkers. Ook Trix Reintjens, dirigente van het ensemble, zal samen met hen enkele nummers ten gehore brengen.

Op zaterdag 23 maart start het programma om 20.00 uur, op zondag 24 maart om 12.00 uur. Locatie is de karakteristieke St. Teuniskapel, Altweerterkapelstraat 6 te Weert. De entree voor het Lenteconcert is gratis.

Vorig artikelStart vandaag met duurzaam ondernemen
Volgend artikelIJssalon Huupkens heeft het beste koffie-ijs van Nederland