IJssalon Huupkens heeft het beste koffie-ijs van Nederland

WEERT – Wil Koppen (1958) van ijssalon Huupkens op de Biest in Weert is in de prijzen gevallen. Zijn koffie-ijs werd bekroond als beste van Nederland.

Vanmiddag kreeg hij de ‘Gouden IJsspatel’ uitgereikt. Het doel van de IJsVak-wedstrijd de Gouden IJsspatel is om het vakmanschap te stimuleren en de ambachtelijke ijsbranche te promoten. Er streden ca. 70 deelnemers om de felbegeerde Gouden IJsspatel. Een vakjury boog zich over het lekkerste en beste koffie-roomijs van 2019, want koffie is de officiële wedstrijdsmaak van dit jaar. Slechts één ijsbereider ging aan het eind van de dag naar huis met de Gouden IJsspatel – een bekroning van ambacht en vakmanschap. Dat was Weertenaar Wil Koppen.

Vorig artikelLenteconcert Air d’Accordéon
Volgend artikelWil je zwemmen als een zeemeermin?