Welkomstmand uitgereikt in Ospel

OSPEL – De Dorpsraad Ospel heeft weer een welkomstmand uitgereikt. Deze keer hebben we een bezoek gebracht aan Danielle en Colin Feijen – Vaes. Zij wonen samen met hun twee kinderen sinds augustus aan de Lochtstraat 13 in Ospel.

Welkom in Ospel

Het gezin is afkomstig uit Roggel. Colin is opgegroeid in Nederweert en Danielle in Liessel. Ondanks dat ze het prima naar hun zin hadden in Roggel was het toch een wens om in Ospel of Nederweert te gaan wonen omdat ze hier veel vrienden hebben. Voor de oma van Colin was het huis te groot een reden voor Colin en Danielle om het huis over te nemen. Een huis met een mooie grote tuin waar ze erg blij mee zijn.

Danielle is werkzaam bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord en Colin is werkzaam bij een luchtbehandelingsbedrijf.

Wij heten Danielle en Colin en de kids van harte welkom in Ospel en wensen hen veel woonplezier! Het welkomstpakket is een initiatief van de Dorpsraad Ospel. Meer informatie over het pakket en de deelnemers is te vinden op de website van de www.dorpsraad-ospel.nl.