Nieuw magazine van Artis Mediagroep voor Ondernemend Venlo

v.l.n.r. Peter Thissen voorzitter, Bart Maes uitgever, Hans Hendrikx P.R & communicatiecommissie

VENLO | WEERT – Artis Mediagroep wordt de nieuwe uitgever van het magazine ‘Ondernemend Venlo’. Ondernemend Venlo is de belangenbehartiger voor alle ondernemers die met hun onderneming gevestigd zijn op één van de 19 bedrijventerreinen in de gemeente Venlo. De vereniging geeft sinds 2009 het magazine uit.

Ondernemend Venlo vertegenwoordigt de belangen van 1256 bedrijven met zo´n 40.000 werknemers. Dit doet de vereniging op het gebied van veiligheid, beheer openbare ruimtes, infrastructuur, services en het economische klimaat in het algemeen.

Ondertekening
Vanmiddag ondertekende voorzitter Peter Thissen en voorzitter PR en communicatie Hans Hendrix namens de Ondernemend Venlo een driejarige overeenkomst met uitgever Bart Maes van de Artis Mediagroep. De Artis Mediagroep is o.a. uitgever van het glossy magazine Zakenblad.nl en het MLAstories.nl nieuwsplatform.

Uitgave
Artis Mediagroep gaat vier keer per jaar een glossy magazine uitgeven in samenwerking met Vereniging Ondernemend Venlo in een oplage van 3.000 stuks. Ieder kwartaal krijgen alle leden van Ondernemend Venlo die gevestigd zijn op een industrieterrein in de gemeente Venlo gratis op de deurmat. Daarnaast krijgt een aantal bedrijven buiten de industrieterreinen het glossy magazine. Het magazine krijgt een nieuwe naam: O.Venlo.

Vorig artikelBekendmaking eerste Weerter prinses bij Café Tramhalt
Volgend artikelBreakdance mogelijk Olympisch sport in 2024