Mooi initiatief van zangtrio Drèj Kieër Niks

OSPEL – Het inmiddels bekende vastelaovundj zangtrio Drèj Kieër Niks bestaande uit Richard, Job en Rob uit Ospel hebben hebben het  plan opgevat om alle bewoners van het WoZoCo uit te nodigen om samen de grote optocht op vastelaovundj maandag van kortbij mee te beleven. 

Het idee is om de bewoners met een luxe cabrio touringcar bij de deur van het WoZoCo op te halen waarna deze voorop in de optocht mee zal rijden. Aan het einde van de optocht krijgt de bus een VIP plaats zodat de deelnemers vanuit de bus de gehele optocht voorbij zien komen. De bewoners worden daarna weer keurig afgezet bij het WoZoCo.

Onderweg kunnen de bewoners genieten van live muziek van Drèj Kieër Niks en de Vlikkepöpkes.

In de gezamelijke ruimte in het WoZoCo liggen deelnameformulieren zodat de organisatie weet hoeveel bewoners mee willen deelnemen. Mochten er nog zitplaatsen vrij zijn dan kunnen geïnteresseerden die mee willen gaan zich om 13.00 uur melden bij de bus. Vol is vol.