Female combineert Internationale Vrouwendag met de uitreiking van de Antje Award

Female

WEERT – Internationale Vrouwendag wordt normaliter gevierd op 8 maart. Omdat deze datum dit jaar in de Carnavalsvakantie valt, is gekozen om dit te vieren op woensdag 13 maart 2019. Het Weerter vrouwennetwerk “Female Vrouwen en Zaken” besteedt al een geruim aantal jaren aandacht aan Internationale Vrouwendag middels een bijeenkomst waarin haar leden hun kennis en ervaring delen met alle (jonge, startende) vrouwelijke ondernemers in de regio.

Gedurende 20 jaar is Female uitgegroeid tot een bloeiend netwerk met 45 vrouwelijke ondernemers/leidinggevenden, waarbinnen een groot scala van branches vertegenwoordigd is. De branches variëren van (zakelijke) dienstverlening, horeca, retail, (para)medisch, openbaar bestuur, productie/industrie, communicatie, kunst/cultuur/recreatie en wellness.

Voor de viering van Internationale Vrouwendag in 2019 heeft Female samenwerking gezicht met de Werkgroep 08 maart. Deze werkgroep, waarvan Carin Rosbergen de initiatiefnemer en kartrekker is, organiseert dit jaar voor de 23ekeer de uitreiking van de Antje Award. Deze Award wordt steeds uitgereikt aan een vrouw, woonachtig en/of werkzaam in de gemeente Weert, die een bijdrage levert aan de bewustwording van de individuele vrouw en/of een bijdrage levert aan de verbetering van de maatschappelijke positie van vrouwen. Kortom een Weerter vrouw die zich inspant voor vrouwen en door haar omgeving als voorbeeld gezien mag worden.

Tijdens een speciale bijeenkomst op woensdag 13 maart a.s. in Theater De Huiskamer zullen twee gastsprekers ieder een zeer interessante lezing verzorgen:

Monique Princen, zelfstandig ondernemer en Voorzitter MKB Limburg en Ondernemend Limburg. Zij zal uiteenzetten hoe ondernemers elkaar kunnen versterken door het maken van verbindingen op allerlei dossiers en thema’s.

Thérèse Huijbregts, teamleider op de KOALA school in het AZC.

Sinds 2008 verblijft zij ieder jaar 5 weken in Malawi om daar kleinschalige projecten op te zetten die direct ten goede komen aan de “armste der armen”.

Alle belangstellende ondernemers/leidinggevenden zijn van harte uitgenodigd om bij deze inspirerende avond aanwezig te zijn. Aan het bijwonen van deze avond zijn geen kosten verbonden. De ontvangst in De Huiskamer is woensdag 13 maart om 19.00

Aanmelden kan via de website www.femalevrouwenenzaken.nlof [email protected]